Cuprins:
Bune practici HACCP:
| Funcțiune | Categorii Vikan relevante |
| Resturi grosiere | Cuple, spatule, lopeti, farase |
| Ustensile uscate | Perii profesionale industriale, mături |
| Dozare și spumare | Echipamente de spumare și spray-ere, tamburi retractabili din inox |
| Containere | Găleți alimentare, scafe, farase |
| Clătire | Pistoale cu apă, furtunuri alimentare (în diverse lungimi și diametre) |
| Uscare & detaliere | Raclete, scafe |
| Organizare | Panouri shadow-board, suporturi de perete |
Toate produsele Vikan sunt compatibile cu cerințele HACCP și standardele din industria cărnii, oferind durabilitate, eficiență și siguranță maximă. Încorporând aceste etape și instrumente, abatoarele și măcelăriile pot menține un nivel optim de igienă, prevenind contaminările și asigurând calitatea produselor.
Folosim module cookie proprii și ale terților în scopuri analitice și pentru a-ți prezenta publicitate și conținut personalizat pe baza unui profil elaborat în concordanță cu obiceiurile tale de navigare.
Prin click pe "ACCEPT TOATE", acceptati folosirea tuturor Tehnologiilor de tip Cookie. Prin click pe "ACCEPT DOAR ESENTIALE" nu se vor folosi alte cookie in afara de cele strict necesare pentru functionarea website-ului.
Pentru mai multe informații consultă politica de confidențialitate.